Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


<< ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ >>.

Ναι καλά διαβάσατε !!! Αυτή είναι η άποψη της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.ΦΟ.ΕΠ.Α.) για την συμμετοχή των Ελληνικών ομάδων ακόμα και στο πρωτάθλημα ETTU CUP (πρώην NANSY EVANS) όταν είμαστε γηπεδούχοι!!!
Το παραπάνω απόσπασμα του κειμένου που παρουσιάστηκε στο σεμινάριο της Ε.ΦΟ.ΕΠ.Α. για την επιμόρφωση διοικητικών στελεχών αποτελεί αναμφίβολα μια τεράστια προσβολή σε όλους εκείνους τους συλλόγους και τους ανθρώπους τους, που πραγματοποίησαν τέτοιους αγώνες και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία.
Κύριοι της Ε.ΦΟ.ΕΠ.Α., δεν παρακολουθήσατε τις δύο διοργανώσεις του Γ. Σ.           < ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ > που πραγματοποιήσαμε στα πλαίσια των παραπάνω διοργανώσεων και μάλιστα την δεύτερη φορά με τέσσερεις ομάδες φιλοξενούμενες;
Όλες οι αποστολές μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία και την διοργάνωση.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι οι άνθρωποι του Α.Σ. ΠΕΡΑ του ΤΑΥΡΟΥ και των άλλων σωματείων που έτυχε να είναι γηπεδούχοι σε τέτοιες διοργανώσεις απέτυχαν.
Είναι τουλάχιστον λυπηρό και εκτός πραγματικότητας να έχετε αυτή την αντίληψη, γιατί αυτοί ακριβώς οι παράγοντες είναι εκείνοι που μαζί με όλους τους άλλους των λοιπών ομάδων, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Είναι αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι που προσπαθούν, που προτείνουν αλλαγές, που αποτελούν την σπονδυλική στήλη του αθλήματος και θα περίμεναν τουλάχιστον τον < ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ > από την Ε.ΦΟ.ΕΠ.Α.


Βούλα 4-10-2010

ΣΤ. ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου